Pravne informacije

Prosimo vas, da si preberete splošne pogoje uporabe. Ti pogoji vas zavezujejo od trenutka vstopa na naše spletne strani ter veljajo na vseh delih spletnih strani. Ob uporabi naših spletnih strani se šteje, da ste seznanjeni z vsemi pogoji ter da se strinjate z njimi. Imamo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje z ažuriranjem informacij.

Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni trgovini. Obvezujemo se, da bo poslovanje spletne trgovine potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične.

Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe.

Spletna trgovina deluje na območju Evropske unije, v kolikor ni drugačen dogovor med nami in kupcem. Trgovina je odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Mogoče so določene omejitve v dostopu zaradi tehničnih in drugih razlogov.

Nakupovanje in posredovanje osebnih podatkov je dovoljeno samo pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 18. leta, ostale osebe morajo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Morebitne spore se rešuje sporazumno, v nasprotnem primeru bo spore reševalo pristojno sodišče.

Vsebine, objavljene na tem spletnem naslovu so last podjetja Procesna oprema Bitenc d.o.o.. in se lahko uporabljajo le v osebne in nekomercialne namene. Procesna oprama Bitenc d.o.o. je pravni nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, slike in drugo) objavljenimi na spletni strani www.zapelji.si. Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje ali kakršenkoli drug način distribuiranja katerih koli podatkov, ki so del spletnega mesta www.zapelji.si, razen v primeru danega pisnega dovoljenja s strani lastnika.

Procesna oprema Bitenc d.o.o.
Spodnja voličina 26
2232 Voličina
Slovenija

MŠ: 1552732000
TRR/IBAN: SI56 0312 1100 0741 766 pri SKB.

SWIFT / BIC: SKBASI2X
SKB banka d.d. Ljubljana
Ajdovščina 4,
1513 Ljubljana
Slovenija

Podjetje je zavezanec za DDV.

Vse cene v spletni trgovini so v EUR in vsebujejo DDV.